Les obres de reforma del Paral·lel



Com podem veure i patir, estan en marxa les obres d’urbanització parcial d’una part del Paral·lel. Des de fa temps, algunes entitats, col·lectius, veïns i veïnes dels barris del voltant, s’han agrupat a la plataforma “Aturem el Pla Paral·lel” doncs no estan d’acord amb el projecte i la seva orientació a favor del turisme massiu. Fins ara, hem aconseguit que l’Ajuntament reobri un espai de participació, on s’hi va afegir la plataforma. 

S’han fet propostes per aconseguir unes places més grans a les cruïlles de Sant Antoni, per a que hi hagi més verd, per a que el carril bici tingui més amplada, per a que s’impedeixi l’augment desmesurat de pisos turístics i terrasses, o per a que es formuli un Pla d’usos que tingui en compte la gent que viu al Paral·lel i als seus voltants. S’han portat a terme algunes reunions, però l’Ajuntament es mostra reaci a acceptar algunes de les propostes, més enllà de canvis “cosmètics”. El procés segueix en marxa. 

Més informació a: www.plaparalel.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies