Els punts d'entrega de menjar sec del barri marxen

Segons les informacions que han arribat, les entitats solidàries que realitzaven l’entrega d’alimentació seca al nostre barri han canviat d’ubicació. El que abans es feia a les parròquies s’ha unificat en una sola distribuïdora d’aliments a la parròquia de Sant Isidor, a Urgell amb Provença. 


Les tres entitats del barri rebien aliments del Banc dels Aliments i de la Creu Roja. 
També rebien aliments de la ONG De Veí a Veí, a través de la solidaritat de veïns i veïnes i del comerç i entitats del barri. 

Gràcies a aquesta xarxa comunitària s’ha aconseguit un model de treball conjunt, amb els Serveis Socials, que ha permès teixir un seguit de relacions de suport mutu al barri. Durant dos anys, més de 300 persones han col·laborat d’una o altra manera, en moments en que la crisi i l’atur han afectat greument moltes persones del barri. 

Aquesta xarxa i circuit de proximitat, que ha funcionat a Sant Antoni, és la que es pot perdre amb el trasllat del punt d’entrega d’aliments. Dificulta el treball col·laboratiu que hi havia amb les entitats del barri que repartien menjar sec. I no és menys important el fet que els veïns i veïnes del barri hauran de caminar més d’un kilòmetre i mig per recollir una ajuda bàsica. 


Contacte: Facebook: DeVeiaVei 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies