Comunicat de l'AVV Sant Antoni sobre el nou Mercat de Sant Antoni (2018)


Per fi ha obert portes el Mercat. Després de més de vuit anys d’obres de remodelació, el barri ha recuperat no només el seu equipament públic central, sinó també un edifici històric de gran valor patrimonial. A la vegada, el seu entorn s’ha pacificat i tenim un guany d’espai verd i zones d’estada per al veïnat.

Comença una nova etapa. Pensem que el nou Mercat és una oportunitat pel nostre barri que cal aprofitar. Els veïns i veïnes l’hem de fer nostre perquè és el nostre Mercat, o, més ben dit, els nostres 3 mercats.

Per tant, des de l’Associació de Veïns valorem molt positivament la reobertura després de tants anys, a la vegada que felicitem a tots els paradistes del Fresc, els Encants i el Dominical, i a totes les persones que han treballat durant aquest llarg temps perquè avui sigui possible. I agraïm a tots els veïns i veïnes, entitats i associacions que han estat presents en els processos participatius, per la seva disponibilitat i per la voluntat de buscar acords.

És ben cert que s’hauran d’avaluar i revisar algunes mancances, millores a fer, canvis,
correccions  o  incerteses,  com  sovint  passa  en  operacions  d’aquesta  magnitud.  I
haurem d’estar atents als efectes col·laterals que es produeixen des de fa temps a la ciutat i al barri, com el greu problema de l’habitatge.

Però creiem fer sentir la veu del veïnat quan diem que la reobertura del Mercat de Sant Antoni és una molt bona notícia pel barri.

Per tant demanem el màxim civisme per preservar aquestes noves places i els espais de passeig. Son espais públics de tothom i els hem de cuidar per respecte a tots els veïns i veïnes que formem aquest Barri.

Maig del 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies