Park(ing) Day

El passat 19 de setembre, més de 40 entitats ambientals, artístiques, educatives i socials de Barcelona es van sumar a l’esdeveniment mundial Park(ing) Day, amb la voluntat de reivindicar un altre model de ciutat. Aquesta és una iniciativa anual on la ciutadania ocupa i transforma temporalment places d’aparcament regulat en espais d’ús comú. 





La iniciativa va sorgir a San Francisco el 2005, i des d’aleshores més de 170 ciutats s’hi han acollit. Aquest any, a Barcelona, es van ocupar una trentena d’espais. 

Al nostre barri un bon nombre de persones van proposar de sumar-s’hi i van ocupar una plaça a la Ronda Sant Pau amb Manso, junt al bicing, sota el lema “Si no podem plantar verd al carrer el cosirem!” Durant el dia veïns i veïnes van anar cosint un patchwork amb teles de color verd. La instal·lació va constar d’un tancament amb caixes de fruita i testos amb plantes, d’un racó de lectura, un mòbil de papallones de paper i es va enjardinar l’escocell d’un arbre proper. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies