7. Sant Antoni en #lesnostres100

Agustí 

Cal que el Mercat no perdi la seva manera de ser. Tindrem un edifici més modern, això està bé, però no ha de perdre l’atractiu de tota la vida. Alguns volen que hi hagi galeries comercials o altres tipus de botigues tipus Maremagnum, crec que això mataria el Mercat. Hem de guanyar més atractiu, que la gent vingui, però ho hem de fer a la nostra manera, hem de ser diferents a altres Mercats i amb qualitat. Perquè no fer que també hi hagi antiquaris? Per què el Mercat del llibre no pot obrir tots els dies, en comptes de només diumenge? 

Mariona 

Un Paraŀlel que posi els veïns dels tres barris al centre de la seva planificació. 

No fa gaire hem vist aparèixer unes voreres ampliades al final dels carrers del barri que arriben al Paraŀlel que no aporten cap valor afegit. Què s’hi pot fer? Una zona de joc infantil? Un espai per activitats culturals? Un jardinet on seure a fer-la petar sense la obligació de consumir? 

Malauradament, no.

Quan es va fer la planificació alguns veïns van proposar que es construïssin petites places unitàries en comptes de tres voreres ampliades, la qual cosa permetria els usos que ara no poden oferir-se a les voreres ampliades. 

Ara, es torna a demanar opinió sobre la remodelació dels dos extrems del Paraŀlel (plaça Espanya i Port). La proposta segueix la mateixa lògica de la remodelació de la zona central de l’avinguda. 

Abans de repetir les mateixes errades, potser val la pena avaluar allò que ja s’ha remodelat i, si es constata que hi ha coses millorables, fem-les. Canviem allò que calgui a l’obra acabada i després apliquem-ho a la nova remodelació. 

Convertir unes voreres ampliades sense ús amb placetes amb zones de joc infantil, amb un jardinet o amb una zona per activitats culturals ha de ser possible si el sobrecost es justifica per la millora. 

Rectificar és de savis.

Lluïsa 

He nascut i he viscut tota la vida al barri. M’agrada tot del barri, l’estimo, hi ha un caliu que difícilment trobes en altres llocs. Molts ens coneixem, xerres amb tothom, ens saludem. Som un barri amb caliu, aquesta és la paraula.

Hèctor 

Una de les coses que ha de canviar és l’educació, que ara està molt condicionada pels partits polítics que governen, que la canvien cada vegada segurament sense pensar en profunditat. Hi ha una base molt minsa i no dóna temps d’establir res. Penso en una educació més en valors emocionals i amb valors crítics, això per mi és molt important.

Cèsar 

Bon dia M U N D O ! 
I si la pregunta fonamental per als temps que vénen és: Com es diu el teu veí?

@diguem


Merche 

Al barri tenim moltes famílies que ho passen malament. Amb l’ajut de molts veïns i veïnes que coŀlaborem en accions solidàries, amb el recapte d’aliments i productes de neteja, podem donar suport a persones del nostre barri que ho necessiten, persones que en molts casos coneixem perquè són veïns nostres. 

GLAS

Conversa per whatsapp

Emma 

A mi m’agrada, som molt socials. Ens coneixem. Som un barri que pertany a Barcelona. 

M’agradaria que hi hagués una Escola de Música Municipal i un parc com si fos un bosc per jugar-hi i tenir un punt de trobada.


@argeeen

Dani 

Els joves no tenim gaires oportunitats de fer coses al carrer: horari reduït, un o dos cops a l’any, costa molt aconseguir-ho. Estaria bé que donessin més oportunitats als joves quan s’organitzen per fer alguna activitat al barri.

S’estan perdent els comerços de tota la vida del barri i a la vegada estan arribant altres que obren bars de modernets per a la gent que vol estar a la moda, i això no m’agrada. 

Nens i nenes

Tot ple de serpentines, penjant dels edificis i dels arbres.

Que sigui tot divertit i de colors.

Una fira sense cotxes ni motos.

Que els edificis fossin més bonics.

M’agradaria una platja millor —Has dit platja o plaça?— No, plaça no. He dit que vull una platja millor al barri!

Un barri més net, sense caca pel carrer.

M’agradaria que estigués ple de llaminadures i de confetis de color de xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies