Assemblea de l'Associació de Veïns

El passat 18 de maig va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de 2015. A tots els assistents es va lliurar un dossier amb la memòria de 2014, l’estat econòmic, el pla de treball i el pressupost per al 2015. 

Constatem que el barri de Sant Antoni té una xarxa d’entitats prou gran i diversa que dona servei a moltes persones de totes les edats, però la visualització d’aquesta tasca queda sovint reduïda a àmbits de l’Administració, els Serveis Socials, les persones que formen part de les entitats i els usuaris. 

Cal, per tant, seguir aprofundint en la col·laboració entre les diverses entitats en allò que ens és comú, en millorar la difusió de tot allò que fem i que es fa al barri, i en aconseguir que més veïns i veïnes participem activament. El projecte ciutadà de Calabria 66, com a espai veïnal no tutelat per l’Ajuntament, és clau per assolir aquest objectiu. 

La reforma del Mercat és estratègica pel barri. Continuarem, junt amb el Sac, fent el seguiment de les obres doncs està ben encaminat però cal que es compleixin els terminis. 

Finalment, donada la greu situació de crisi i precarietat, hem de seguir fent xarxa veïnal per a la prevenció de situacions de risc, millorar la convivència i reclamar drets socials, participant, col·laborant o promovent projectes solidaris i de suport mutu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies