Segueix la manca de places a l'escola pública

Publiquem un resum de dades de preinscripció escolar pel curs 2015–2016 del Districte de l’Eixample. 

P3, oferta inicial: a l’Eixample hi ha 24 línies de P3 (Són 12 escoles amb2 línies). És a dir, s’ofereixen un total de 600 alumnes nous per P3. 


P3, demanda: la petició de places d’escola pública pel curs 2015-2016 ha estat de 771, 171 places més que les existents!!! 


P3, oferta final: amb la creació de 2 bolets (Escoles Auró i Ramon Llull) s’han absorbit 50 alumnes; amb l’augment de ràtio a les restants escoles (2 infants més per a cada línia) s’han absorbit 40 alumnes; per tant, per art de màgia s’han recol·locat 90 alumnes. 

Tot i amb això, han quedat fora de l’escola pública 81 alumnes que han estat adreçats a l’escola concertada. 

Instituts: tot i que al setembre hi haurà el nou Institut Viladomat, van quedar sense plaça pública 121 demandants en primera opció. 
Després de diverses recol.locacions, han quedat 76 alumnes sense plaça. D’aquests, 26 tenien com a 2ª o 3ª opció escola concertada, on se’ls ha donat plaça. 

Conseqüentment, 50 alumnes han anat a assignació d’ofici i s’han repartit a altres IES fora del Districte o a concertats. 

Per fer-nos una idea, hem de tenir en compte que cada 50 alumnes equivalen a una escola que falta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies