Convivència i civisme

Darrerament s’estan produint alguns problemes de convivència i civisme al nostre barri. Ens en fem ressò.

Al carrer Marqués de Campo Sagrado, en especial al primer tram entre la Ronda i Borrell, hi ha grups de persones sense sostre que acampen als bancs i que sovint ocupen els caixers automàtics, fan les seves necessitats als contenidors i, alguns d’ells, tenen problemes d’alcoholisme o drogoaddicció que han provocat algun aldarull. També sembla que han augmentat els furts. Sovint es tracta de col·lectius vulnerables, que els veïns de la zona tenen la percepció que provenen del Raval degut a la pressió contra els “narcopisos”. Creiem que aquests son problemes que s’haurien d’afrontar amb actuacions combinades, amb l’intervenció de Serveis Socials, educadors, etc, així com la Guardia Urbana.

Un altre problema que ens ha arribat son les molèsties que ocasionen alguns establiments de restauració, en especial al carrer Parlament. Pel que sembla, hi ha qui no sempre respecta els horaris, ni la ocupació màxima de les terrasses, i en algun cas es fa soroll a altes hores de la nit amb la manipulació de deixalles i altres.


Esperem que es portin a terme mesures per a que la convivència no es degradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies