Proposta de cessió al veïnat del solar del teatre Talia

Entitats del barri de Sant Antoni com l’Associació de Veïns, Fem Sant Antoni, Federació d’Entitats Calabria 66, de Veí a Veí, Associació Talia Olympia, Espai de Debat proposem al Districte la cessió del solar de l’antic Teatre Talia, al Paral.lel amb Borrell, mentre no es decideixi la seva finalitat o ús definitiu.

El solar de l’antic Teatre Talia es troba en situació d’abandonament total i això origina la seva visible degradació.
Atesa la manca d’espais públics al barri i que la propietat actual del solar no en fa cap ús, es demana al Districte que insti a la propietat a cedir-li el solar amb la finalitat de netejar-lo i adequar-lo.

Es proposa la instal·lació de mobiliari urbà, preparació del sòl per a horta, enjardinament, espai per a reciclatge de matèria orgànica, lloc per a bicis i il·luminació suficient.
Entre d’altres usos possibles, es proposa implantar un hort urbà complementari als de Calàbria 66 i de l’Espai de Gent Gran, fer un planter d’acord amb l’escola Ferran Sunyer i com a espai complementari on fer-hi activitats escolars, o dur a terme actuacions a l’aire lliure, bàsicament adreçades als infants, aprofitant també l’espai de la plaça originada en la reforma de l’avinguda Paral·lel.

Estem a l’espera de resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies