Diagnòstic de salut del barri de Sant Antoni



En el darrer curs passat, el barri de Sant Antoni ha donat resposta a la demanda de la incorporació de la visió comunitària en salut i serveis socials. Mitjançant un grup motor format per diferents agents del barri, s’ha elaborat un diagnòstic de l’estat de salut de la població de Sant Antoni.

Representants de diverses entitats, associacions i l’agència de Salut Pública s’ha realitzat un informe.

Amb col·laboració amb els Centres d’Atenció Primària, representants de diverses entitats, associacions i l’agència de Salut Pública s’ha realitzat un informe per analitzar la situació de salut actual del barri de Sant Antoni, per tal de detectar les principals necessitats i possibilitats de millorar en temes de salut.
                       
L’abordatge de la salut comunitària es basa en el treball conjunt i la creació d’una xarxa local.

És en aquest moment, un cop finalitzat el diagnòstic, que es vol demanar a la població del barri de Sant Antoni quines són les seves principals preocupacions en aspectes de salut, per això us animem a tothom a venir a la jornada de priorització del diagnòstic (es realitzarà durant aquest curs 2017-2018) per construir i millorar la salut comunitària del barri.
Volem comptar amb la participació de tots i totes, ja que l’abordatge de la salut comunitària es basa en el treball conjunt i la creació d’una xarxa local en què  la ciutadania, conjuntament amb altres agents, decidirem sobre les prioritats de la salut reflexionant i identificant els col·lectius en situació de vulnerabilitat i/o els eixos problemàtics del barri.

Eulàlia Mortas i Ferran Sanchis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies