Mossèn Amador Roig

Mossèn Amador va morir el passat 4 de juny del 2017 a l'edat de 84 anys. Serà recordat al barri de Sant Antoni pel servei abnegat d'acollida a tothom a la parròquia de Sant Ferran.
Durant els 12 anys que hi va ser, va donar gran exemple d'obertura acollint famílies romaneses amb fills malalts que ell duia a Barcelona perquè fossin tractats a través de l'Associació Catalana d'Ajuda a la Infància Romanesa, que ell havia creat. 
Va omplir la parròquia de música (grups com Twocats pel Gospel i d’altres es van fundar allà). I va cedir a la comunitat ortodoxa romanesa els locals de Sant Ferran perquè hi fessin el seu culte. S'estimava moltíssim els joves de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ferran i no els fallava mai.

Un home inigualable, mossèn mariner, que deixava amb la boca oberta petits i grans quan explicava aventures de la seva vida. Va publicar les seves memòries en un llibre autoeditat: “A cops de rem”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies