El comerç encara la recta final de les obres del Mercat

Aquests dies, al voltant del Mercat, podreu observar que les voreres i part de les calçades s’estan aixecant, amb tot de tanques, per fer les obres de la supercruïlla de Sant Antoni, formada per l’encreuament dels carrers Borrell i Tamarit i les seves prolongacions.

Aquestes obres, que de ben segur contribuiran a un abans i un després del nostre barri, imprescindibles també per a la reinauguració del nostre Mercat, i que es preveu que durin sis mesos, no deixen de ser un inconvenient i produeixen tot un seguit de molèsties.

Des de Sant Antoni Comerç hem intentat, des de fa molt temps, que les obres es planifiquessin en un període que no afectés gaire l’activitat comercial. No ens  n’hem sortit, i ara tenim les obres en plena campanya de Nadal i Reis, provocant greus perjudicis per les dificultats d’accés en els indrets afectats.

Valguin aquestes reflexions per demanar-vos que, tot i els entrebancs, aquests dies compreu al barri, el comerç del barri us necessita i tots nosaltres necessitem del comerç al nostre barri. Si som capaços de mantenir aquesta sinèrgia segur que continuarem tenint un barri amb cohesió social, amb seguretat i amb una personalitat pròpia, que ens fa positivament diferents d’altres barris o zones comercials de la nostra ciutat.

Recordem que segons on anem a comprar estem decidint quin tipus de comerç, de barri o de ciutat volem i tindrem.

Vicenç Gasca (president de Sant Antoni Comerç)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies