Presentació del diagnòstic de salut comunitària al barri

L’any 2016 es va decidir incorporar la dimensió comunitària en els àmbits de salut i serveis socials i es va iniciar al barri un procés d’anàlisi de l’estat de salut de Sant Antoni per tal d’identificar les principals necessitats, col·lectius en situació de vulnerabilitat i les possibilitats de millora. Amb la participació de diferents agents i entitats del barri.
Els objectius del treball són:
·       Realitzar el diagnòstic de salut.
·       Prioritzar temes o necessitats sobre les quals actuar, tenint en compte els recursos i actius existents al barri.
·       Portar a terme accions conjuntes de promoció de la salut.

Tal com dèiem a l’anterior número d’aquesta revista, s’ha elaborat un primer diagnòstic de salut.
El proper dimarts 16 de gener a les 18h, a Calàbria 66, tindrà lloc la jornada de presentació del diagnòstic en què es parlarà dels aspectes i/o col·lectius prioritaris a tractar al barri.

És per això que volem comptar amb la participació de tots i totes per tal de millorar la salut comunitària del barri entesa en la seva globalitat. Construir col·lectivament és bàsic en aquesta estratègia i per fer-ho és molt important que vingueu a dir la vostra.


Us esperem!

Natàlia Olcina

1 comentari:

  1. Els veïns hem sigut expropiats del aparcament al carrer,i no s'ha de permetre que l'ajuntament llogui l'espai als bars. Vui dir que Hauria de ser molt exigent en no permetre la concessió de més apertures de bars i locals d'oci i sobretot les voreres són per caminar i no per posar més taules de restauració.

    ResponElimina

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies