El Mercat no obrirà fins l’abril de 2018

El passat 24 de maig, a Borrell-Tamarit, es va fer una posada al dia de com avancen les obres de l’interior i l’exterior del Mercat de Sant Antoni i els seus entorns.
Aquest dia se’ns va comunicar que la previsió d’obertura es traslladava al mes d’abril de 2018, sis mesos més tard del que inicialment estava previst com a data “improrrogable”. Al final les obres hauran durat quasi nou anys, amb totes les molèsties i afectacions al barri i l’entorn proper.

Per altra banda, es va explicar la proposta de distribució a l’espai veïnal de la planta -1: aula de cuina comunitària, espai jove, buc d’assaig, espai acollida, despatx d’entitats socials, espai polivalent i exposicions i magatzems.  

Placeta Borrell-Tamarit
Foto Districte de l’Eixample

Finalment, ens van mostrar la proposta d’urbanització exterior, amb l’obertura dels patis triangulars, la ubicació de les marquesines del Dominical, la placeta de Borrell-Tamarit, la pacificació dels carrers i l’augment del verd urbà amb arbrat, jardineres i parterres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies