El projecte en construcció

Falta poc perquè les obres de l’antiga seu de la ONCE al carrer Calàbria 66 s’acabin. S’espera que el proper setembre, si no hi ha entrebancs, podrà començar a funcionar. 


El 40% de l’edifici es destina a equi
pament per al barri. Hi haurà l’Escola d’Adults Pere Calders, el Centre de Normalització Lingüística i Calàbria 66, que disposarà de la planta baixa i l’espai escènic. La resta, un 60%, es  destina a oficines municipals. 



Esquema de façana. P2 espai escènic. P1 escola d'adults Pere Calders. P0 espai veïnal


Calàbria 66, és a dir els veïns i veïnes, tindrem en planta baixa un espai de trobada i quatre aules-taller. A la planta segona hi haurà el teatre-auditori, amb capacitat per a cent vuitanta persones. 


Planta baixa
Espai veïnal Calàbria 66Espai de trobada i aules-taller 



Planta segona
Espai escènic Calàbria 66



El projecte Calàbria 66 comprèn cinc àmbits: espai d’atenció, espai de debat, espai de trobada, espai educatiu i espai cultural. 

S’atendrà als veïns i veïnes amb dificultats, es podran fer xerrades i debats, teatre, música, formació, lleure, excursionisme, assemblees... sempre sense ànim de lucre.

A partir de la Comissió Calàbria 66,  que ja porta tres anys de treball, ara s’està constituint una federació d’entitats per poder assumir la gestió d’aquesta part de l’edifici. Calàbria 66 consta d’unes 45 entitats culturals, solidàries, veïnals, d’ensenyament, esplais i caus o Ampa, entre d’altres.

El que volem fer és un projecte innovador basat en les sinèrgies entre veïns, entitats i col·lectius per fer xarxa, conèixer el que passa al nostre voltant i, per tant, fer-nos més forts com a veïns i veïnes.



El projecte és permanentment obert. El grup coordinador que es constituirà encaixarà les propostes que es rebin, tenint en compte horaris, necessitats i disponibilitat d’espais. La idea és que sempre hi hagi lloc i temps per a tothom.

Facebook i Twitter
www.calabria66.net

Font: Laviña-De La Villa arquitectura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies