Estiu al barri


Quan arriba el bon temps, el nostre barri s’omple d’activitats al carrer. Quan tingueu aquesta revista a les vostres mans algunes d’elles ja s’hauran portat a terme.





És el cas de Firantoni, la mostra del comerç al carrer, que es va realitzar a la carpa d’Urgell, el mateix espai que acull el mercat Dominical dels diumenges al matí. Entre les diverses parades destacava el lloc on estaven coent, en una gran barbacoa, una vaca sencera que es podria menjar al caure la tarda.



També hem tingut la Festa Final de Curs i la Festa de l’Escuma, amb un seguit d’activitats al carrer per a grans i petits. I la celebració del  Dia Internacional de la Música, amb concerts al carrer organitzats per comerços del barri.

No pot faltar la tradicional Revetlla de Sant Joan, a Viladomat amb Floridablanca, la foguera i el sopar al carrer, que cada any compta amb una major participació. I les Festes d’Estiu de principis de juliol, amb activitats musicals i esportives.


Aquest només és un petit tast de les activitats de principis d’estiu. Sant Antoni som un barri viu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies