Joan Oliver ens ha parlat des de Calabria 66

Joan Oliver (Pere Quart), va traspassar el 18 de juny de 1986. Per això, en el 30è aniversari de la seva mort, sota el títol “Sant Antoni no t'oblida” se li ha dedicat un homenatge en forma de lectura dramatitzada d'alguns dels seus textos, concretament dels llibres Circumstàncies, Temps de records i Converses a Barcelona (Joan Oliver i Pere Calders).





El grup de teatre degà del barri, El Triangle, ha assumit el muntatge i realització de la lectura, sota la direcció de Sílvia Oliver, filla del poeta i escriptor, i amb les veus de Lluís Rueda, Carme Tàrraga, Rosa Gómez, Ivana Fonollosa, Jordi Domingo, Teresa Roura, Alba Bonells, Juli Hernández, Rosa Furró, Ció Arnau, Joan Pla i Andreu Morta. Veu i guitarra Namina. I unes projeccions de Serrat recitant Oliver, i, encara, una projecció del mateix Pere Quart, l'any 1970, en un Price commocionat i embadalit, que ara ens emociona novament quan pensem: Jo hi era!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies