Les activitats al nostre local comencen el nou curs

Ara que l’estiu ha acabat és el moment de començar amb ànims renovats les activitats que es fan al local de l’Associació de Veïns. Tot seguint en detallarem algunes, però no dubteu a fer una visita a la seu de l’Av. Mistral, 30 o al Racó de Cultura, al carrer Viladomat, 75 perquè de ben segur trobareu alguna activitat on participar.

TALLERS JOAN LAIRISA   

L’objectiu principal dels Tallers és la promoció de la cultura en el seu terme més ampli i ser un espai de trobada i ensenyament que ajudi les persones a desenvolupar la seva creativitat.

Aquest curs 2015 – 2016 s’ofereixen 8 modalitats: balls de saló, ball country, dibuix i pintura, història de l’art, bijuteria, puntes al coixí, taller de relaxació i treball d’agulla.


Les inscripcions encara les podeu fer de dilluns a dijous de 6 a 8 del vespre a l’Av. Mistral, 30.  Tel. 93 425 06 49. 

ESPLAI TOTIKAP
Activitats d’educació en el lleure per a infants i joves distribuïts en 6 franges d’edat: Kalibas, Kepis, Kibos, Koljos, Kúpers i Joves.
L’Esplai obre les seves portes cada dissabte de 17h a 19.30h amb jocs tallers, xerrades i activitats que proposen els infants i joves. S’organitzen sortides de cap de setmana i colònies, campaments, rutes durant les vacances escolars.

GLAS
Grup Laboral d’Acció Social, grup de suport mutu entre persones que busquen feina i volen trobar sortides a partir de compartir situacions i pensar alternatives, des de l’ajuda mútua i en coordinació amb serveis i entitats del barri.
Les trobades son els dimarts de 10 a 12 del matí.

FET A MA. ONG DE VEI A VEI
Grup de voluntaris/es que fan manualitats d’agulla per fer xarxa i aconseguir recursos per a persones que ho passen malament.
Es troben tots els dimecres de 5.30 a 8 de la tarda.

ARXIU HISTORIC
Grup obert de recerca i difusió de la història del barri. Es fan trobades periòdiques encara per concretar.
Cal afegir que dimarts i divendres a la tarda es porten a terme al nostre local les classes de reforç del Projecte REIS. Periòdicament es celebren reunions de comunitats de veïns, assemblees de monitores i trobades de les diverses àrees de l’Associació. 

CULTURA POPULAR I TRADICIONAL
El foc, la música, la llum, els petards i les salves omplen els carrers del barri d’espectacles i activitats de cultura popular al costat de la Porca.
Colla de Diables, Tabalers Tocal’2, Trapelles (els Diables infantils), Tabalers Trapelles, Trabucaires, Flamats... coneix-nos i trobaràs un grup on participar.


www.barrisantantoni.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies