Mercat. Les dades

A continuació fem un extracte d’algunes dades i conclusions del procés participatiu del Mercat a partir de la informació proporcionada per l’Ajuntament.


De què s’ha parlat en aquest procés participatiu?
Durant tot el procés s’ha delimitat l’abast de la participació en els següents temes:

A l’interior del mercat:
-     Usos, programa i gestió de L’ESPAI VEÏNAL de la planta ­1, que es concreten en un espai de 500 m2 i un espai de 200 m2.

-     L’ESPAI FOSSAT és un espai públic cobert de 2.260 m2. Els diumenges serà utilitzat pel mercat del llibre i la resta dels dies pot tenir altres usos.

-     EL PUNT VERD té reservat un espai accessible des de la plaça del triangle del costat de Tamarit. Es pot disposar d’un magatzem situat a les plantes soterranis.

-     Model comercial del mercat, l’opinió dels veïns i de les veïnes.

A l’exterior del mercat:
-     Usos i definició de L’ESPAI PÚBLIC al voltant del mercat: les placetes de Borrell i Tamarit i els carrers de l’entorn.

-     LES PÈRGOLES DE L’ENTORN DEL MERCAT. El Dominical s’ubicarà els diumenges en aquestes pèrgoles. Encara no se sap quina forma final tindran,
-     però el que segur que sabem és que estaran entorn al mercat. Quin ús veïnal podran tenir fora dels diumenges?

-     Els espais provisionals del mercat: la permanència o no de la carpa del carrer Urgell del Dominical i l’espai de la Ronda Sant Antoni: pot ser un espai verd? D’horts urbans? Com hi passa l’autobús? Hi posem pèrgoles?

Planta soterrani pública. Espai fossat i espai d’us ciutadà

Participació
La participació als grups de treball ha estat molt igualitària, en total han participat més dones que homes (un 55% davant d’un 44%). En qüestió d’edat, les persones adultes han estat el 52% del total, les persones joves el 22%, les persones grans el 17% i la infància que ha participat amb un 9%. La següent taula resumeix les persones assistents per grups:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies