Ens ha deixat l’Antoni Bonastre

El passat 18 de febrer de 2016 va morir l’Antoni Bonastre, fundador de la pastisseria que porta el seu nom a l’avinguda Mistral tocant a Viladomat.

Home de caràcter, constant, treballador incansable, amb valors molt interioritzats i capaç de superar qualsevol adversitat, feia un bon brioix i una boníssima pasta de full, però quasi amb tota seguretat podria dir que a can Bonastre es fan les millors coques de Sant Joan.

Però l’Antoni, a més de bon pastisser, va ser un suport indispensable en els primers temps de l’Associació de Veïns i de la construcció del barri.

Quan es van passar situacions de dificultat econòmica ell sempre va ajudar. Amb en Joan Isart es barallaven sovint, però quan hi havia un entrebanc l’Isart anava carrer Tamarit enllà i mai ens va tancar la porta. El mateix poden dir els components de les primeres juntes de l’Associació.

Iniciador de la Vocalia de Botiguers, va estar sempre vinculat als esdeveniments del barri d’una manera o altra.


També volem mostrar el nostre respecte per la tasca, gens fàcil, feta per la Cristina, que ha permès que la pastisseria Bonastre continuï obrint cada dia i de segur que ho farà per molts anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies