Taula salut comunitària

A les darreres trobades de la Taula de Salut Comunitària s’ha seguit treballant sobre el diagnòstic de salut i social del barri, i ja s’han començat a pensar objectius i línies d’actuació pel proper any.

La Taula s’ha anat ampliant i s’han afegit les farmàcies del barri i les mediadores del Projecte XEIX, projecte d’integració de comunitats pakistaneses i xineses a través del comerç.

Hi ha hagut un acord ampli sobre marcar com a eix prioritari de treball millorar les condicions de vida i relacionals de la gent gran del nostre barri.


Una foto publicada por L'Informatiu Sant Antoni (@linformatiusta) el


Han sorgit diverses propostes que s’hauran d’anar concretant: emprendre un procés comunitari en el qual les veïnes i veïns puguin decidir conjuntament amb la Taula quines són les necessitats principals del barri, treballar temes d’alimentació saludable de manera comunitària aprofitant la propera obertura del Mercat, promoure més exercici físic a l’aire lliure, incloure més a la gent gran en diferents projectes.

Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies