Les tanques de Mistral

Ja fa molts mesos que si passegem per l’avinguda Mistral ens trobem amb aquest paisatge on les tanques tipus obra, en teoria provisionals, encerclen els parterres on hi ha plantada la vegetació.



Allò que inicialment va servir per protegir la renovació de la gespa, per evitar que persones i animals la malmetessin en el moment del seu l’arrelament, presenta ara una imatge de degradació que desmereix l’espai públic.


És ben cert que, com diuen alguns veïns i veïnes, si es retiren les tanques, l’incivisme d’alguns tornarà a fer que el verd torni a ser marró. 

Però també cal tenir en compte que, ara per ara, ja hi ha zones on les tanques han estat obertes o d’altres on s’acumula la brutícia que algú ha llençat.

Per tant, cal que es solucioni aquest problema. L’avinguda Mistral no pot restar d’aquesta manera: cal plantar vegetació més resistent i sobretot cal controlar l’incivisme d’alguns gossos i persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies