Miguel Sampietro Ferrando

El passat sis de juny ens va deixar en Miguel Sampietro, una de les persones que més ha ajudat que aquest espai de l’Eixample delimitat per la Gran Via, la plaça Universitat, la Ronda Sant Antoni, la Ronda Sant Pau i el Paral·lel hagi esdevingut un Barri.Ha tardat ben poc a seguir el camí d’en Joan B. Isart, amb qui va col·laborar per fer-ho possible. Ell i en Isart van posar els fonaments per forjar la realitat del barri que ara tenim.
Per això tots dos tenen un capgròs que els recorda.Li agrairem sempre el somriure amb que t’obsequiava quan et trobava, el tracte educat i seré, i la perseverança en la millora del comerç del barri.

La lluita constant amb les obres eternes de la línia dos del Metro, la insistència en la formació per a la millora del comerç, la recerca de noves formes de venda que donessin més valor afegit, la unió comercial per assolir una oferta atractiva...

Cal dir que va ser una peça important en la construcció del SAC (Sant Antoni Comerç), del qual durant anys va ser el secretari de la junta directiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies