Freqüència dels autobusos

Alguns veïns i veïnes del barri, usuaris del transport públic, ens asseguren que des de fa pocs mesos les freqüències de pas d’autobusos a certes vies ha disminuït progressivament.

La implantació de la xarxa ortogonal ha provocat la desaparició d’algunes línies, fet que ha tingut com a conseqüència un important augment del temps d’espera en algunes parades. 
En alguns casos, pel que sembla, tampoc es compleix la freqüència anunciada a les tires.

Això també passa a tota la ciutat.

Segons estudis fets per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), s’han portat a terme retallades al servei i canvis a les freqüències, les quals no han estat informades als ciutadans.

Aquesta situació, a més, s’agreuja els dissabtes i festius.

Les reestructuracions amb motiu de la nova xarxa de bus, provisionals o definitives, no han de comportar en cap cas una disminució en el servei, com sembla que ha passat. Els experts incideixen en que cal generar una xarxa d’autobusos amb horaris competitius i amb temps d’espera reduïts en els transbordaments. Si no és així l’ús del vehicle privat no disminuirà, i no es compliran els objectius de menys contaminació a la nostra ciutat.

Podeu consultar tota la informació detallada a:
www.transportpublic.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies