Hi haurà institut!Una bona notícia: finalment SÍ tindrem el nou institut Germanetes.
Començarà oferint places pel proper setembre del 2015!


El passat mes de novembre, el Consorci d’Educació de Barcelona va convocar als representants de la Plataforma per l’Institut Germanetes, amb les AMPA de les escoles públiques Mallorca, Auró, Llorers, Diputació, Ferran Sunyer i Joan Miró, més les AVV de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni. Els vam lliurar les 1400 signatures de suport que s’havien recollit.

Ens van explicar que, degut a la previsió d’augment de la demanda de places per començar la ESO, en el proper període de preinscripció hi haurà la oferta de dos nous grups de 1er, és a dir, 60 places més.

Les instal·lacions seran provisionals durant dos o tres anys, fins que es construeixi l’edifici definitiu a Germanetes. De moment, però, no sabem el lloc on s’ubicaran.Paral·lelament es farà un esforç important d’impuls al projecte de la ESO de l’IES Maragall. 
Properament, ens van dir, hi haurà una direcció i un projecte educatiu per presentar a les famílies, amb voluntat d’estar arrelat als barris.

Aquesta notícia significa un impuls a l’oferta educativa pública, que entre tots i totes hem aconseguit.

Cal anar-ho seguint, es gira feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies